Mobil & Cross Channel

De bånd du knytter til dine kunder skal følge med hvor kunden er. Klar til brug når det er relevant og hvor man har behov for det. Vi giver dig gerne et bud på hvordan du kommer i lommen på folk med en mobil app eller et mobiloptimeret website.

Tidens største trend er helt sikkert at mobiltelefonen udvikler sig til at være en slags ”schweizerkniv” i lommen.

Selvom man hverken kan bruge telefonen som proptrækker eller bidetang, så løser den uendelig mange opgaver for os, og det er i stærk stigning. Dels fordi flere og flere mennesker får smart phones og lærer nye vaner, og fordi alverdens udbydere ser lyset og opdager værdien af at være tilgængelige på nettet på nye måder. Den såkaldte ”dump phone convertion rate” der er udtryk for antallet af forbrugere, der skifter telefonen ud med en smart phone, tegner en næsten lodret kurve for tiden, og selvom det ikke er alle der udnytter de nye telefoners fulde potentiale, så er tendenserne klokke klare. Nu bruger vi telefonen både til at finde vej, dele billeder på nettet og til at scanne annoncerne i lokalavisen for f.eks. at se og se hvordan nytårsraketterne ser ud på himlen når man fyrer dem af.

Mobilt internet handler ikke bare om miniatureversioner af det man kan på computeren.

Cross channel
De nye tider betyder også at grænserne mellem offline og online flyder sammen. Der opstår på alle planer et mix, hvor vi både vil se e-handelsvirksomheder, blive fysisk repræsenteret og fysiske butikker der etablerer e-handel i butikken. Det er ikke enten eller. Pointen er at interaktivitet med kunderne vil foregå på rette tid og sted, når det er mest relevant. Services skal være på den skærm, der er nærmest og lettest tilgængelig. I mange tilfælde den du har i lommen.

Det betyder også at det kan betale sig at indføre terminaler i butikken hvor kunderne har adgang til produkter og services, som ikke er fysisk tilgængelige på hylderne. Faktisk er det dokumenteret at det digitale udvalg bidrager til at sælge de traditionelt udstillede produkter. Terminaler behøver ikke nødvendigvis være en dyr info-stander til mange tusinde kroner. En forsvarligt fastgjort iPad kan mere end de fleste gammeldags terminaler – og den virker bedre og koster langt mindre.

Mobilt internet er ikke bare mini-websites
Styrken ved en smart phone er at man har den med sig, og får adgang til en brugerflade, der er relevant i situationen. Som når man betaler for parkering eller bestille en taxa til det sted man befinder sig. Brugerfladen kan næsten begrænses til en enkelt knap, der på magisk vis er til stede lige når man har brug for det