Loading...
Om os2019-07-12T10:38:45+00:00

Om os

Vi arbejder for krævende kunder, der sætter barren højt, og projekterne stiller ofte usædvanlige krav til integration og logistik. Men selvom vores opgaver er meget forskellige så har alle digitale løsninger ét fællestræk. De har en brugerflade. Brugervenlighed er af afgørende vigtighed for succes.

Vi er brugerfladesnedkere

Hvis man skulle koge det ned til en sætning, så er vi først og fremmest brugerfladesnedkere.  Alt hvad vi laver har udgangspunkt i at designe og bygge brugerflader, der får målsætninger og brugervenlighed til at gå op i en højere enhed. Vi sætter brugeren i centrum, og leverer varen så simpelt som muligt.

Alt det uden om

Hvad der skal til for at engagere brugerne er selvfølgelig forskelligt fra projekt til projekt og løsningens karakter. Formidling af oplevelser og involvering af brugerne bringer selvsagt usabilty og brugerfokus i front – uanset om der er tale om social media integration eller gamification. Vi brænder for det, og vi gør os umage.

Fra plan og design til udvikling og eksekvering

Det siger sig selv at en vigtig forudsætning for en god brugerflade er at alting spiller som det skal og når det skal. CPH Cloud bygger på en stolt tradition af erfarne in-house udviklere, der i tæt samarbejde med UX og design fører løsningerne ud i livet. Vi er gode til at samarbejde med kundens IT-afdeling eller andre parter og vi har stor erfaring med at integrere løsninger med vores kunders forretning.

Historie

CPH Cloud Company er stiftet og ejes af Anders Hjarnaa og Jørgen Juul. Vi har rødder i Danmarks ældste webbureau Juul & Stejle, der i 2007 blev en del af Hello Group. Anders og Jørgen stiftede 2010 CPH Cloud Company og arbejder i dag for kunder som Novo Nordisk, Thomas Cook, Semler Services, Fritz Hansen, Relationshuset Gekko og Dansk Retursystem.

DK – Dampfærgevej 8
2100 København Ø

+45 70 25 68 39
mail@cphcloud.com

CVR: 32887376