E-handel

Vi fører din e-business ud i livet, fra rådgivning til implementering og integration. Vi brænder for at skrue den rigtige webshop sammen og vi forstår os på at skrue på knapperne, for at optimere salget. At sætte strøm til forretningen handler ikke kun om teknik, men kræver også tæft for godt gammeldags købmandsskab.

Rollen som e-købmænd er faktisk noget af det mest tilfredsstillende ved det vi laver. At få brugervenlighed, design og lønsomhed til at gå op i en højere enhed kræver en kombination af analytisk indsigt og godt gammeldags købmandsskab. Vi ved en masse om at omsætte de klassiske købmandsdyder til digitale løsninger, og vores erfaringsgrundlag bunder både i traditionel detailhandel og mange års udvikling af forretningsløsninger. Vi er oprigtigt begejstrede over at vi får lov at involvere os i vores kunders forretning hele vejen fra strategi til udvikling og implementering, og vi er pavestolte af at leve op til deres forventninger. Men vi arbejder selvfølgelig også gerne sammen med andre eksperter, og vi bliver aldrig så kloge at vi ikke har noget at lære.

Uanset om dit fokus, er at underkaste den eksisterende e-handelsløsning et eftersyn, eller få et bud på hvorledes man kommer i gang med en e-handelsstrategi, så er det ulejligheden værd at tage en uforpligtende snak med CPH Cloud Company.

Kunden i centrum
Når man sælger noget, så handler det som minimum om at leve op til kundens forventninger. Alt under det er den sikre vej til at blive udkonkurreret. Selvom der indrømmet er nogle, der slipper af sted med det længere end andre. Vejen til succes er at levere bedre end forventet. Det behøver ikke være så svært eller dyrt som det lyder. Det starter med at sætte sig i kundens sted og levere den service man selv ville sætte pris på at få, og ikke bare præsentere og sælge sit produkt med udgangspunkt i sin egen vinkel. Man kommer rigtig langt med omtanke og vilje til at sætte sig i kundens sted. Den connection, der bogstaveligt opstår ved online handel er en gave. Dit system skal håndtere de bånd, der opstår til kunden som en vigtig relation, der aldrig må aldrig brydes eller gå i stykker. Når kunden har købt ind elektronisk, så er det ikke for meget forlangt at man “kan huske ham” og ved hvad han har købt. Det er trods alt den slags computere er gode til.

Disconnected kundeservice hører hjemme i stenalderen.

Din e-shop skal virke 100%.
Vi hader alle sammen når ting fungerer dårligt. Hvis man kører i en bil, der næsten virker som den skal, så sidder man ikke og glæder sig over at 95% af mekanikken fungerer som smurt. Lige så vel kan hele din investering i e-commerce blive truet af nogle få uhensigtsmæssigheder, som kan være nemme at undgå. Nogle gange kan det handle om ikke at slå større brød op end man kan bage. Selvom tiden eller budgettet kan have svært ved at matche ambitionerne, så bør man bestemt undgå at implementere services som ikke virker optimalt, eller som kunderne ikke kan finde ud af at bruge. Hellere gøre det lidt af gangen og gøre det rigtigt hver gang.

Forretningsintegration
Integration handler ikke kun om at få systemer til at hænge sammen, men også at gøre det uden at behovet for system-integration får lov at sætte en kæp i hjulet for at drive en optimal forretning. Det er desværre langt fra en selvfølge, og der er rigtigt mange eksempler på at mere eller mindre tåbelige uhensigtsmæssigheder er bestemt af det muliges kunst i IT-systemer. Vi påstår ikke at vi mestrer det u-muliges kunst, men vi er gode til at se helheden i helikopterperspektiv, hvor den sunde fornuft ikke bliver ”lost in translation” mellem ufleksible IT-integrationer.

CPH Cloud har stor erfaring med løsninger, hvor data skal formidles både den ene og den anden vej via integrationspunkter med forskellige parter og forskellige systemer og vi er vant til at arbejde med kunder hvor der stilles store krav til sikkerhed og pålidelighed.

Udviklingen af en e-shop stopper aldrig
Uanset hvor godt man gør det når man etablerer en webshop, så er der altid plads til forbedring. Det siger sig selv at hvis din e-shop ikke sælger tilstrækkeligt, så skal der arbejdes på at blive bedre til at tiltrække kunderne og være mere konkurrencedygtig. Hvis forretningen går fantastisk, så skal man i princippet gøre det samme.

I alle tilfælde handler det om at gøre mere af det, der er rigtigt og mindre af det der ikke virker.

Det gode ved online forretning, er at man helt præcist kan danne sig et meget præcist overblik over hvordan det går. Alt er målbart og man kan se nøjagtigt hvor kunden har bidt på krogen eller hvor han har ”smidt produktet fra sig” og forladt butikken.