Den vigtigste platform for e-handel er godt købmandsskab

 

Der skal mere end gammeldags købmandsskab til e-handel, men det er en god begyndelse.

Der skal ikke herske tvivl om at verdensordenen er ændret og forbrugeren har taget magten. Den moderne forbruger er ikke let at narre. Men rigtige købmænd prøver jo heller ikke at narre nogen.

De klassiske købmands-dyder gælder stadig. Det er grundlæggende de samme mekanismer, der får os til at vælge, købe eller hoppe på et mersalg, og det er virkelig vigtigt at have næse for salg for at få det optimale udbytte. Godt købmandsskab handler om evnen til at formidle, relevante tilbud til kunderne på rette tid og sted. Det gælder også for e-handel. Men der er selvfølgelig flere håndtag at rive i når man sætter strøm til.

Det handler om at formidle konkurrencedygtige, relevante tilbud til kunderne – på rette tid og sted.

Det er ikke raketvidenskab
Det er nødvendigt at have styr på analytics, opsalg, krydssalg, re-targetting og konvertering for at være konkurrencedygtig i e-handelsjunglen og det kan forekomme som købmandsskab på steroider.  Men det er ikke raketvidenskab. Vist er der mange parametre at finjustere og sindrige muligheder for optimering og automatisering. Men i bund og grund handler det bare om at gøre mere af det, der virker og mindre af det, der ikke virker. Det skader ikke at være lærenem. Men sådan var det vist også i gamle dage.

Vi brænder for e-handel, så vi stiller gerne op til en uforpligtende snak
Hos CPH Cloud har vi erfaring med meget forskellige former for online forretning. Også andet og mere end brødristere på rad og række i en webshop. Hvis du vil sætte strøm til din forretning. Vi er altid parat til at tage nye udfordringer ved hornene. Vi deler gerne ud af vores erfaringer, og vi er nysgerrige for at høre dine. Vi bliver aldrig for kloge til at lære noget nyt.