Den vigtigste platform for e-handel er godt købmandsskab

Der skal mere end gammeldags købmandsskab til e-handel, men det er en god begyndelse.
Der skal ikke herske tvivl om at verdensordenen er ændret og forbrugeren har taget magten. Den moderne forbruger er ikke let at narre. Men rigtige købmænd prøver jo heller ikke at narre nogen.

De klassiske købmands-dyder gælder stadig. Det er trods alt stadig de samme mekanismer, der får os til at vælge, købe eller hoppe på et mersalg, og det er virkelig vigtigt at have næse for salg for at få det optimale udbytte. Faktisk er godt købmandsskab den vigtigste platform for e-handel. Vi vælger her at definere godt købmandsskab som evnen til at formidle konkurrencedygtige, relevante tilbud til kunderne – på rette tid og sted.

Det handler om at formidle konkurrencedygtige, relevante tilbud til kunderne – på rette tid og sted.

Det er ikke raketvidenskab
Begreber som analytics, opsalg, krydssalg, re-targetting og konvertering  kan forekomme at være købmandsskab på steroider, og der er da også mange ting, det er nødvendigt at have styr på for at være konkurrencedygtig i e-handelsjunglen. Men det er ikke raketvidenskab. Vist er der mange parametre at finjustere og sindrige muligheder for automatisering – for ikke at tale om strategier for søgemaskineoptimering og online markedsføring. Det er sådan set alt sammen nemt nok at forstå. Udfordringen er så at blive rigtig god til det. Det er lidt som man siger om at spille poker ”It’s easy to learn, but i takes a lifetime to master”

Vi brænder for e-handel, så vi stiller gerne op til en uforpligtende snak
Hos CPH Cloud arbejder du sammen med erfarne eksperter, der både kan deres e-handel og kender til retail. Vi er vant til at tage nye udfordringer ved hornene, så vi lærer hele tiden. Vi deler gerne ud af vores erfaringer, og vi synes i al beskedenhed vi er både ret gode til at formidle dem, og til at lytte. Ring til os hvis du har udfordringer du gerne vil drøfte.