Troelstrup

Website og shop

Troelstrup

Website og shop

Webshop

Troelstrup er Københavns største tøjforretning hvor man kan shoppe mærkevaretøj på fem etager – vel at mærke uden at skulle gå fra shop-i-shop til shop-i-shop som i varehusene, men kan blive klædt på fra yderst til inderst med kyndig vejledning og god service i en og samme butik.

Troelstrup har i første omgang lagt vægt på at etablere et site, der præsenterer og understøtter salget i butikken, men sitet er bygget som en webshop, hvor man kan aktivere online salg af varerne i det omfang det er relevant for forretningen. F.eks. sælges en gros til virksomheder via online bestilling.

Troelstrup

Ud over salg af de fleste kendte mærkevarer sælger Troelstrup sit eget brand Christian Troelstrup og et af Troelstrups specialer er salg af store størrelser, som har sit eget fokusområde og er det oplagte valg hvis man f.eks. er meget lang eller har brug for ekstra mange X’er i størrelsen.C

Besøg Troelstrup her

Audi shoppen

Troelstrups e-commerce løsning håndterer salg til Audis netværk af forhandlere og værksteder, hvor de forskellige afdelinger har adgang til at bestille tøj til medarbejdere. Der kan også bestilles skræddertilpasning af f.eks. ærme og benlængder via shoppen og man kan vælge om de bestilte produkter skal være med eller uden Audi logo.