Loading...
Novo Nordisk Globeshare upgrade2019-07-17T07:25:20+00:00

Project Description

Nye brugerflader på SharePoint

Vi har stor erfaring med at bygge f.eks. målrettede HR-løsninger og skræddersyede processer på toppen af den eksisterende SharePoint. Vi kan opdatere både brugerflade og funktionalitet på en ældre SharePoint så den ikke er til at kende igen. Vel at mærke uden at rive hele virksomhedens intranet fra hinanden og uden at det koster en formue. Vi assisterer selvfølgelig også gerne med den nyeste SharePoint Online. Du bestemmer selv om vi skal tage os af det hele eller arbejde sammen om det.

Hvis du har processer du ønsker at digitalisere, så tag fat i os for en uforpligtende snak om hvad der kan lade sig gøre. Vi benytter selvfølgelig best practise standard funktionalitet i SharePoint og bygger nye tilføjelser baseret på web parts, der er lette og enkle selv at vedligeholde og opdatere.

Udvikling af nye funktioner for Novo Nordisk bygget på eksisterende SharePoint løsning

Som mere end halvdelen af alle store virksomheder, benytter Novo Nordisk SharePoint som intranet. Intranettet er en vigtig nerve i virksomhedens kommunikation og vidensdeling, men når der opstår særlige behov for at løse lokale afdelingers specifikke udfordringer, kan det være svært for en standard SharePoint løsning at følge med.

Intranettet er en stor og kompleks IT-løsning, og generel opdatering kræver omfattende ressourcer. Derfor er det værdifuldt at kunne løse lokale afdelingers specifikke udfordringer smart og enkelt uden dybtgående IT-udfordringer.

Business Ethics Compliance Framework

Novo Nordisk BECF er simpelthen et globalt opslagsværk hvor medarbejdere fra hele verden kan finde retningslinjer for korrekt etisk adfærd og regler for alt lige fra forretningsrejser og fortæring til gaver og conflicts of interest.

Løsningen er skræddersyet til at målrette til forskellige globale markeder med forskellige regler, og bygget på en udvidelse af både frontend og backend i SharePoint, der muliggør et brugervenligt UI og let opdatering, vedligeholdelse og revisionshistorik. F.eks. vil man kunne gå tilbage og checke hvad etiske retningslinjer var på et hvilket som helst givet tidspunkt og område.

Global Information And Analysis (GLIA)

GLIA er en afdeling af Novo Nordisk, der dels tilbyder informationsanalyser og faglig hjælp til informationssøgning. Desuden udbydes online adgang til faglig information, evidens, viden og opslag i relevante faglige databaser.

Med inspiration fra medier som HBO og Netflix har CPH Cloud designet et search/browse/explore-interface hvor brugervenlig informationssøgning of findability er i højsædet. I praksis består de fleste sidevisninger af dynamiske navigations-felter, der lynhurtigt og responsivt skifter afhængig af hvad man skriver i søgefeltet.

HR Handbook

Sitet er en online medarbejder håndbog bygget på SharePoint. Udover at oplyse om relevante aktuelle forhold, events og nyheder, kan håndbogen benyttes til at få indsigt i arbejdsforhold og søge information om f.eks. Compensation & Benefits, ferie, barsel m.v.

Sitet er selvfølgelig let og enkelt at vedligeholde via SharePoint standard backend.

Vidensdeling og awareness kampagner

En stor del af de brugerflader CPH Cloud Company udvikler for Novo Nordisk handler blot om at præsentere indhold så appellerende og brugervenligt som muligt, hvilket i nogle tilfælde også kan kræve mere end SharePoints standard templates.

Samtidigt er det stadig vigtigt at sitet er let at vedligeholde for site administrators, så man ikke er afhængig af eksterne ressourcer.

DK – Dampfærgevej 8
2100 København Ø

+45 70 25 68 39
mail@cphcloud.com

CVR: 32887376