Always first row

Det behøver hverken være kedeligt eller besværligt med en digital live oplevelse. Er du rundviser på et museum, underviser på en skole eller ejendomsmægler med en fremvisning, så kan du benytte videosoftwaren fra Online Guided Tours til at skabe et unikt interaktivt event for dit publikum.

Behold dit publikum!

Tilstedeværelse er tit nøglen til den sublime oplevelse for et publikum. Men desværre kan publikum være forhindret i at være tilstede, hvis de sidder i et andet land, corona-retningslinier står i vejen eller transport er en udfordring.

Vi har alle prøvet at deltage i events via online mødesteder såsom Zoom eller Teams i stedet. Det er oftest stillestående og envejskommunikation. Større videoproduktioner kræver flere hænder og et pænt budget. Alt det kommer du udenom med videosoftwaren fra Online Guided Tours. Her kan du ene person skabe en unik live videoevent. Videosoftwaren er nem at håndtere så du skal blot tænke på at lave den bedste interaktive oplevelse for publikum.

Du bestemmer selv om det skal koste at deltage eller om oplevelsen er gratis.

Undervejs i video-eventet kan publikum kommentere og stille spørgsmål. Interaktivitet er vigtig for den levende oplevelse. Dét krydret med din begejstring og planlagte materialer er vejen til succes.

Pris, tænker du… 
Bare rolig, du skal ikke betale for et udviklingsprojekt. Online Guided Tours er en SaaS, hvor du betaler en månedlig abonnementspris for forventet brug og en opstart afhængigt af omfang.

Det kunne ikke være nemmere. Alt hvad du skal gøre er at:

  1. Planlægge dit video-event og uploade relaterede film, fotos eller andet materiale på forhånd
  2. Oprette event, hvor gæster kan tilmelde sig og får et link tilsendt på deres email

Kunne du tænke dig at høre mere eller få en demo?

Kontakt Jesper Lyngbye for en demo eller for mere information

Kunne du tænke dig at høre mere eller få en demo?

Kontakt Jesper Lyngbye for en demo eller for mere information