Loading...
Novo Nordisk Globeshare upgrade2018-11-05T10:16:28+00:00

Project Description

Novo Nordisk – Intranet customisation

Som mere end halvdelen af alle store virksomheder, benytter Novo Nordisk SharePoint som intranet. Intranettet er en vigtig nerve i virksomhedens kommunikation og vidensdeling, men når der opstår særlige behov til funktionalitet og brugerfladedesign, kan det være svært for en traditionel SharePoint løsning at følge med. Intranettet er en stor og kompleks IT løsning, og generel opdatering kræver omfattende ressourcer. Derfor er det værdifuldt at kunne løse lokale afdelingers udfordringer smart og enkelt uden dybtgående IT udfordringer.

 Ny funktionalitet og design på toppen af den eksisterende SharePoint løsning

CPH Cloud Company har mange års erfaring med SharePoint og har udviklet metoder til at implementere ny funktionalitet, på en eksisterende  SharePoint løsning uden dyr og tidskrævende SharePoint udvikling og de sædvanlige IT udfordringer som f.eks. nedetid og sikkerheds issues. Vi benytter standard funktionalitet i SharePoint og bygger nye sites på toppen af den eksisterende løsning i web parts, der er lette og enkle for Novo Nordisk selv at vedligeholde og opdatere.

Dette gør det muligt for de enkelte afdelinger af Novo Nordisk at tilgodese særlige formidlingsbehov og man kan endda etablere skræddersyede løsninger til håndtering af interne processer, uden at gribe ind i Intranettet som helhed. Alt indhold styres nemt og enkelt via SharePoints traditionelle content management funktioner